Ben je een vaste bezoeker dan werken we met abonnementen. We vragen je om een machtiging af te geven om als vrijwillige donatie een vast maandbedrag van je rekening af te schrijven. Je kunt deze machtiging op elk gewenst moment aanpassen of intrekken. Het bedrag wordt aan het begin van de maand afgeschreven.

 

Klein abonnement: donatie-suggestie € 42,50 per maand voor bezoekers die een vaste avond in de week naar de zendo komen, maar zelden of nooit naar zenmiddagen of studiebijeenkomsten gaan; en/of een minimum inkomen hebben.

Groot abonnement: donatie-suggestie € 60,- per maand voor bezoekers die een vaste avond bezoeken en daarnaast regelmatig naar zenweekenden of studiebijeenkomsten komen.

Het machtigingsformulier kun je hier downloaden. Graag ingevuld en ondertekend sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren in de donatiedoos in de zendo.

Als vaste bezoeker krijg je ons kwartaalschrift ‘KANZEON’ gratis gemaild.


Ons centrum heeft de ANBI-status, waardoor alle donaties aan Zen Centrum Rotterdam worden beschouwd als giften en kunnen - mits men aan de voorwaarden van de belastingdienst voldoet - van de belasting afgetrokken worden.

* Je kunt altijd contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als:

* Je liever niet betaalt via automatische incasso

* Je op alternatieve wijze financieel wilt bijdragen aan de sangha

* Je onregelmatig aan de activiteiten kunt deelnemen

of natuurlijk met een andere vraag