01zendo

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

Wil je onze mooie ruimte huren?

In Rotterdam-Noord, op dertien minuten lopen van het Centraal Station kunt u de ruimte van Kanzeon Zen Centrum Rotterdam huren voor passende activiteiten. U kunt daarbij denken aan yoga-, mindfullness en meditatiecursussen en aanverwante spirituele activiteiten en coachingsgesprekken. Het gebouw bestaat uit twee zalen die ruimte bieden aan maximaal dertig personen. Beide ruimten, de koffie- en theeruimte en de cursusruimte, bevinden zich op de begane grond en worden alleen tegelijkertijd verhuurd.

Kanzeon Zencentrum Rotterdam straalt een sfeer uit van aandacht, zorgvuldigheid en toewijding in ruimtes, die met professionaliteit, goede smaak en liefde verbouwd zijn. De ruimte is tegen een redelijke vergoeding te huur op de momenten dat wij het zelf niet gebruiken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kanzeon Zencentrum Rotterdam heeft beschikking over de volgende ruimtes.

Na de entree met toiletten en een garderobe, volgt een studie/vergaderruimte (twee tafels, 12 stoelen) en een pantry van totaal 32 m2, aansluitend een Zendo (meditatieruimte) van 60 m2 en een Spreekkamer van 8 m2. 

Hieronder afbeeldingen van de studie/vergaderruimte, de pantry en de spreekkamer en een foto van de prachtige zendo vanaf de andere kant.

 

Praktische informatie

U kunt de ruimte huren op de volgende momenten:

Maandag overdag, 

dinsdag overdag, 

woensdag overdag, 

donderdag overdag 

vrijdag overdag 

ook in in het weekend overdag en savonds als er geen andere activiteiten zijn.

U kunt de agenda zien in onze agenda. 

 

Tarieven:

Per dagdeel van 4 uur: €70

Per dag van 9 - 17.30 uur: €130

Per verlengde dag van 9 - 22: €180

In overleg maken wij een maatwerk offerte. Gebruik van de aanwezige koffie en theefaciliteiten en kussens en matten is inbegrepen. 

Wilt u onze zendo komen bekijken of een offerte?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 


02thee en ontvangst ruimte 

 

03keuken

 

05daysan ruimte

 04zendo